Hvem er vi?

Om oss

Velkommen til Lavrentelån.no! Vi er en ledende nettbasert sammenligningsside for lån som er dedikert til å hjelpe deg med å finne de beste lånealternativene. Vår plattform gir deg muligheten til å sammenligne lån fra 30 forskjellige banker, slik at du kan ta velinformerte beslutninger om dine økonomiske behov.

Kontaktinformasjon

Lavrentelån.no driftes og eies av Medienor AS. Organisasjonsnummer: 924 303 263.

Du kan kontakte oss på følgende måter:

  1. E-post: post@lavrentelan.no
  2. Telefon: +47 488 89 738
  3. Besøksadresse: Hesselbergs Gate 9B, 0555 Oslo

Hvem jobber i Lavrentelån?

Tobias Rikerud

Tobias Rikerud er en sosialøkonom som har jobbet i banksektoren siden 2016. Med en utdannelse fra BI er han godt rustet med nyttig informasjon om forbrukslån i dagens marked.

Følg Tobias på sosiale medier:

Kontaktinformasjon:

Telefon: 954 87 425

Epost: tobias@lavrentelån.no

Tobias Rikerud i nyhetene

Tobias har skrevet artikler og guider for flere anerkjente sider tidligere:

Øystein Pettersen

Øystein Pettersen har tidligere jobbet hos Sparebank1 og bidrar med å granske samt kvalitetssjekke tekst hos Lavrentelån.no

Kontaktinformasjon:

Telefon: 922 18 721

Epost: oystein@lavrentelån.no

Hvorfor heter vi lavrentelån.no?

I løpet av vår erfaring har vi sett hvordan dårlige lån kan ha negative konsekvenser for enkeltpersoner og familier. Nordmenn har historisk sett hatt høy gjeld per innbygger, og vi ønsker å gjøre en forskjell.

Vår visjon er å tilby lån med gode vilkår og lave renter gjennom vår nettside. Vi brenner for å hjelpe folk med å finne lån som passer deres behov og som ikke setter økonomien deres i fare.

Vi vet hvor viktig det er å ha tilgang til riktig informasjon og sammenligne ulike lånealternativer. Derfor har vi opprettet denne plattformen med mottoet «lav rente lån». Vi ønsker å formidle kunnskap og tilby lånealternativer som kan bidra til en sunnere økonomisk fremtid for våre brukere.