ÆRLIGHET

Slik tjener vi penger

Lavrentelån.no er en nettbasert sammenlignings side som samarbeider med 30 banker. Vårt primære mål er å hjelpe kundene med å finne fornuftige lån alternativer. For å oppnå dette, har vi etablert et forretningskonsept som sikrer at vi tjener penger på en bærekraftig måte. Her er noen viktige aspekter av hvordan vi genererer inntekter:

Provisjoner fra banker: Vi mottar provisjoner fra bankene når en søker benytter våre tjenester til å sammenligne lån og velger å søke om et lån gjennom plattformen vår. Disse provisjonene kan være basert på en prosentandel av lånebeløpet eller en fast sum per kunde. Ved å samarbeide med et bredt spekter av banker, kan vi tilby et omfattende utvalg av lånealternativer til våre kunder.

Partnerskap med finansportalen.no: Vi har et partnerskap med finansportalen.no for å sikre at vi alltid har oppdatert og pålitelig informasjon om banker, rentesatser og lånevilkår. Dette samarbeidet innebærer økonomiske avtaler som sikrer at vi får tilgang til den nødvendige informasjonen for å kunne tilby våre kunder riktig og oppdatert informasjon.

Mener du noe er feil på tjenesten? Kontakt oss så svarer vi deg raskest mulig.